Bugs

Alles m.b.t. de Alphatronics Visonic plugin van Robert Hekkers (DUTCH forum)

Moderator: Digit

Bugs

Postby Digit » Fri Jul 31, 2009 9:03 pm

Dit topic zal worden gebruikt om een lijst van bugs bij te houden.


<hr noshade size="1"><font size="1">Robert
http://www.hekkers.net <i>Digit's Online Home.</i></font id="size1">
User avatar
Digit
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 3388
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Bugs

Postby Ruud » Wed Sep 23, 2009 7:53 am

Robert,
In de 0.2.1.3 heb ik gemerkt dat , als je heel snel een wisseling veroorzaakt op een mct302 er een verkeerde status wordt getoond in de plugin. Dus snel een raam open en dicht resulteerd in de status open en dat zou dicht moeten zijn.


Ruud
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 846
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)


Return to Homeseer Alphatronics Visonic receiver Plugin Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest