Wel of niet XM10 / CM15Pro?

Alles m.b.t. de Alphatronics Visonic plugin van Robert Hekkers (DUTCH forum)

Moderator: Digit

Wel of niet XM10 / CM15Pro?

Postby nikagl » Sat Jun 25, 2011 9:42 pm

Hallo allemaal,

Naast de Alphatronics plugin, is het nog interessant om een XM10 (heb ik al) / CM15Pro combi toe te voegen aan de Visonic / Homeseer combi? Ik zie nog niet echt de voordelen, hooguit het kunnen aanzetten van bv. de verlichting als het alarm afgaat, maar misschien heeft iemand anders nog tips?

Groet,

Nika.
nikagl
Member
Member
 
Posts: 54
Joined: June 2010

Re: Wel of niet XM10 / CM15Pro?

Postby Digit » Sat Jun 25, 2011 9:51 pm

Ik gebruik zelf ook een XM10 om een oogje in het zeil te houden v.w.b. de status van de centrale (Powermax Plus).
Ik wil echter binnenkort een Powerlink aanschaffen, dat moet me weer wat meer mogelijkheden geven.
User avatar
Digit
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 3388
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Re: Wel of niet XM10 / CM15Pro?

Postby nikagl » Sat Jun 25, 2011 10:34 pm

Enver was erg negatief over Powerlink toen ik aan het orienteren en ik meen dat hij aangaf dat met Homeseer (icm. Alphatronics & XM10) meer mogelijk zou zijn... ik ben benieuwd naar je ervaringen :)
nikagl
Member
Member
 
Posts: 54
Joined: June 2010

Re: Wel of niet XM10 / CM15Pro?

Postby Digit » Sun Jun 26, 2011 12:07 am

Vreemd... maar dat moet Enver dan maar uitleggen.
User avatar
Digit
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 3388
Joined: March 2006
Location: Netherlands


Return to Homeseer Alphatronics Visonic receiver Plugin Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest