Hs 3

Alles m.b.t. de Alphatronics Visonic plugin van Robert Hekkers (DUTCH forum)

Moderator: Digit

Hs 3

Postby Ruud » Thu Sep 19, 2013 1:27 pm

Hoi Robert,

Ga jij deze plugin nog Hs3 geschikt maken??


gr Ruud
Ruud (rualblas)
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 846
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)

Re: Hs 3

Postby labium » Thu Sep 19, 2013 3:21 pm

ik weet het niet hoor maar er is al een rfxcom hs3 plugin verkrijgbaar
labium
Member
Member
 
Posts: 497
Joined: February 2010
Location: netherlands

Re: Hs 3

Postby Ruud » Thu Sep 19, 2013 3:36 pm

Is dat het zelfde als de visonicplugin ? ;-)
Ruud (rualblas)
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 846
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)

Re: Hs 3

Postby Digit » Thu Sep 19, 2013 4:30 pm

labium wrote:ik weet het niet hoor

Dat klopt, ik heb het je ook nog niet verteld omdat ik het zelf ook nog niet weet.
User avatar
Digit
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 3388
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Re: Hs 3

Postby snowboarder » Sat Jan 17, 2015 7:25 pm

Hallo Robert,

Heb je misschien al een idee als de plugin voor hs3 ooit nog zal komen ?
ik heb namelijk nog meerdere visonic modules werken in hs2 met je alphatronics plugin

er is wel een visonic plugin voor de rfxcom . alleen is de visonic module voor in de rfxlan nergens meer te krijgen.
vandaar mijn vraag.

Groet Marcel.
snowboarder
Member
Member
 
Posts: 50
Joined: October 2007
Location: Groningen


Return to Homeseer Alphatronics Visonic receiver Plugin Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest