[SOLVED] Plugin and device buttons question

Forum over Homeseer Plugin ontwikkelingen, hierin staan aparte forums voor bijvoorbeeld Plugwise, RFXcom, Fritzbox, Alphatronics etc.

Moderator: Digit

[SOLVED] Plugin and device buttons question

Postby AshaiRey » Mon Jul 04, 2011 9:38 am

Hello,

I am working on a plugin to control a Velleman K8000 board. Till now everything went fine but now i am stuck with creating devices in HS.
It's possible to define several devices within the plugin and they show up with an ON and OFF button on the status screen. I can added additional buttons with labels that i want however i can't get rid of the standard ON/OFF buttons.

Does anyone have a clue how to do this?
Bram
AshaiRey
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1300
Joined: February 2009
Location: Netherlands

Re: [SOLVED] Plugin and device buttons question

Postby AshaiRey » Wed Jul 06, 2011 9:18 am

Solved by setting the device IOType to 4
Bram
AshaiRey
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1300
Joined: February 2009
Location: Netherlands

Re: [SOLVED] Plugin and device buttons question

Postby Rene » Wed Jul 06, 2011 2:40 pm

Note that this will device type is not supported by the HSTouch toggle option.
Rene.
User avatar
Rene
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1689
Joined: October 2008
Location: Netherlands

Re: [SOLVED] Plugin and device buttons question

Postby AshaiRey » Thu Jul 07, 2011 8:35 am

Thanks for letting me know.
Do you an altenative btw?
Bram
AshaiRey
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1300
Joined: February 2009
Location: Netherlands

Re: [SOLVED] Plugin and device buttons question

Postby Rene » Thu Jul 07, 2011 11:03 am

No I do not know an alternative. The HSTouch toggle option seems to only support devices created with the default io type.
Rene.
User avatar
Rene
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1689
Joined: October 2008
Location: Netherlands


Return to Homeseer Plugins Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest