Foscam FI8905(W)

Forum over Homeseer Plugin ontwikkelingen, hierin staan aparte forums voor bijvoorbeeld Plugwise, RFXcom, Fritzbox, Alphatronics etc.

Moderator: Digit

Foscam FI8905(W)

Postby lokupa » Tue Oct 09, 2012 8:08 am

Hallo,

Ik heb de netcam plugin geinstalleeerd en overal gekeken hoe ik om te beginnen een paar plaatjes kan zien.
Het zou moeten lukken met de volgende url maar ik krijg niks te zien.
http://192.168.10.194:8080/snapshot.cgi?user=&pwd=
Uiteraard juiste user en pwd gebruikt hier.
Als ik gewoon naar View current pictures ga dan zie ik helemaal niks.
De url lijkt me toch ok......

Thx.
lokupa
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 18
Joined: October 2011

Re: Foscam FI8905(W)

Postby Rutger » Tue Oct 09, 2012 9:06 pm

Wat gebeurt er als je jouw complete link in een browser opent?
My home automation blog: https://rutg3r.com
Rutger
Member
Member
 
Posts: 337
Joined: May 2010
Location: Netherlands

Re: Foscam FI8905(W)

Postby lokupa » Wed Oct 10, 2012 8:31 am

Dan krijg ik dat bekende loginscherm.
Ik kan dan ook idd inloggen en zie alles perfect.

Mvg,
L.
lokupa
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 18
Joined: October 2011

Re: Foscam FI8905(W)

Postby Rutger » Wed Oct 10, 2012 10:08 am

Als ik mijn link van de Netcam plugin in een browser open, zie ik gelijk de stream, dus zonder eerst een inlogvenster te zien. Ik denk dat er dus ergens bij jou een fout zit.

Mijn link is vergelijkbaar met onderstaande, waarbij user en pwd natuurlijk even als voorbeeld ingevuld is. Deze is dus in principe identiek aan die van jou.
http://192.168.178.27:84/snapshot.cgi?u ... d=homeseer
My home automation blog: https://rutg3r.com
Rutger
Member
Member
 
Posts: 337
Joined: May 2010
Location: Netherlands

Re: Foscam FI8905(W)

Postby lokupa » Wed Oct 10, 2012 7:00 pm

Rutger,

Ja uiteraard, foutje van mij :oops:
Als ik de link zo in de browser kopieer dan krijg ik meteen een snapshot.
In HS exact dezelfde link gekopieerd maar nada......krijg niks te zien.
Ook in het logscherm kan ik geen abnormale meldingen zien.

Mvg,
L.
lokupa
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 18
Joined: October 2011

Re: Foscam FI8905(W)

Postby Rutger » Wed Oct 10, 2012 7:49 pm

Ik heb trouwens bij het installeren van de nieuwste Netcam plugin via de updater ook geen 'current pictures' meer, maar wel de reeds opgeslagen in het dropdown menu.
Als je bijv dmv een event de netcam plugin een foto laat nemen, werkt dat wel, dan kun je een eventuele configuratiefout uitsluiten.
My home automation blog: https://rutg3r.com
Rutger
Member
Member
 
Posts: 337
Joined: May 2010
Location: Netherlands

Re: Foscam FI8905(W)

Postby lokupa » Wed Oct 10, 2012 9:36 pm

Rutger,

Yep, met een event krijg ik een snapshot dus de url is correct.
Wel raar dat ik maar één foto krijg, ik vroeg er vier om de vijf seconden.
Maar ja, je hebt me al een heel stuk op weg geholpen, heel veel dank hiervoor !

Mvg,
L.
lokupa
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 18
Joined: October 2011


Return to Homeseer Plugins Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron