harmony ultimate ir en hue

Forum over Homeseer Plugin ontwikkelingen, hierin staan aparte forums voor bijvoorbeeld Plugwise, RFXcom, Fritzbox, Alphatronics etc.

Moderator: Digit

harmony ultimate ir en hue

Postby labium » Tue May 28, 2013 7:42 pm

can control all ir devices and hue from philips also from android and iphone. do i need a hue box then and is this pluginable for homeseer ?
labium
Member
Member
 
Posts: 486
Joined: February 2010
Location: netherlands

Re: harmony ultimate ir en hue

Postby bartbakels » Mon Oct 28, 2013 8:58 am

Hi labium,

I was thinking exactly the same. Would be great to have an interface between the Harmony ultimate hub and homeseer. This should be possible by reverse engineering it with wireahark or something. Im to busy with other problems (HS2 to H3 migration and a zwave glitch in my network)but after that i would like to take a look at this.


Regards

Bart
Software: HS3, HStouch, Plugwise , BLBackup, BLLatestImage, Zwave, JowiHUE, PHlocation, Netcam, Harmony Plugin, ThinkingCleaner, HSPhone, Eneco Toon Script, Pushover, Visonic Powermax LV Interface

(ON ESXI )on NUC
bartbakels
Member
Member
 
Posts: 499
Joined: May 2011

Re: harmony ultimate ir en hue

Postby bartbakels » Sun Nov 03, 2013 8:22 pm

Hi labium

It definetly is possible, an ounofficial api is available here so be my guest ;)

https://github.com/petele/pyharmony/blo ... ROTOCOL.md

I need some vacation then i can take a look at this

Gards
Software: HS3, HStouch, Plugwise , BLBackup, BLLatestImage, Zwave, JowiHUE, PHlocation, Netcam, Harmony Plugin, ThinkingCleaner, HSPhone, Eneco Toon Script, Pushover, Visonic Powermax LV Interface

(ON ESXI )on NUC
bartbakels
Member
Member
 
Posts: 499
Joined: May 2011

Re: harmony ultimate ir en hue

Postby kriz83 » Mon Nov 04, 2013 2:46 pm

this is interesting ...
HomeSeer - PlugWise - RFXComm - Philips Pronto TSU9800/9600/9300
kriz83
Member
Member
 
Posts: 200
Joined: October 2012
Location: Belgium

Re: harmony ultimate ir en hue

Postby bartbakels » Wed Nov 06, 2013 11:15 am

hi all,

Yes this looks promising and i simply love my ultimate remote. Would be great to control homeseer, by this remote and even control my IR devices doirectly from Homeseer. Wish I had some time to do some testing.

regards

Bart
Software: HS3, HStouch, Plugwise , BLBackup, BLLatestImage, Zwave, JowiHUE, PHlocation, Netcam, Harmony Plugin, ThinkingCleaner, HSPhone, Eneco Toon Script, Pushover, Visonic Powermax LV Interface

(ON ESXI )on NUC
bartbakels
Member
Member
 
Posts: 499
Joined: May 2011


Return to Homeseer Plugins Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest