Visonic Software

Forum about Visonic products like Powermax Plus and Powermax Pro

Moderators: Rene, Willem4ever

Re: Visonic Software

Postby belibaste » Mon Aug 13, 2012 2:28 pm

@Jfn:
it's stange: I don't find point (1) at +5V.
How do you mesure it?
I don't find GND also;
do you have more informations?
thanks
belibaste
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 26
Joined: June 2012

Re: Visonic Software

Postby redo » Mon May 06, 2013 11:50 pm

marunga wrote:Also, I've read the EEPROM. Maybe if I could write the Powermax+ firmware, I can change this in to a real Powermax+ . Does anybody have a dump from the PMAX+ EEPROM?

regards,
m


hi marunga , please can you send me , the reading eeprom ? i need this for repair my powermax alarm
redo
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 3
Joined: May 2013

Re: Visonic Software

Postby Rene » Tue May 07, 2013 12:41 pm

rapidrainer wrote:Hi,

I've just tried the remote programmer software with a BT vp1000 (UK) using a laptop to remotely connect. It all appears to work fine (The software calls twice and the VP1000 picks up the call). But I cannot get past the login phase. I suspect that this has a lot to do with a "Download Code" that is required for the software to authenticate with the alarm. Does anyone know how the "Download Code" is determined for the VP1000? I know it is possible for remote connectivity since a company in the UK, Intamac, connected remotely and changed some settings for me. (Intamac do the monitoring on behalf of BT). Any thoughts?

Regards


See http://knowledgebase.homesecuritystore. ... e+reset%3F to reset the pin codes to their default value.
Rene.
User avatar
Rene
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1689
Joined: October 2008
Location: Netherlands

Previous

Return to Visonic Alarm systems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest