what if you exceed the 28 (30) detectors?

Forum about Visonic products like Powermax Plus and Powermax Pro

Moderators: Rene, Willem4ever

what if you exceed the 28 (30) detectors?

Postby Edwin2008 » Sat Dec 17, 2011 6:09 pm

Yes at last, time for the visonic.
So i made a plan for where to place magnet's, infrared & smoke detectors. Hm, i ended up with a list longer as 30. If intreped the manual correct i'm unable to connect more then 28 wireless magnet's/infrared etc. Am i missing something or do i have to limit the amount of detector's?
** edwin **
Edwin2008
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 715
Joined: November 2008
Location: Netherlands

Re: what if you exceed the 28 (30) detectors?

Postby Mfr » Wed Jan 11, 2012 9:09 pm

Edwin,

Not sure but I think you can use a Visonic expansion box like the MCR-304 or MCR-308. See beveiligingswinkel.nl/portals/0/product ... cr-308.pdf.
This will cost you one hardwired zone. Probably a shop can tell you or confirm if it's possible.

Mark
Mfr
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 24
Joined: September 2011

Re: what if you exceed the 28 (30) detectors?

Postby Edwin2008 » Fri Jan 13, 2012 12:58 pm

i don't think this will work. it is ment to connect 8 wireless detector's to 8 corresponding wired zone connection's. Only thing i would archive is to change zone 29&30 from wired to wireless. But in a effort to optimize the zone's i'm already using the wired zone's :)
** edwin **
Edwin2008
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 715
Joined: November 2008
Location: Netherlands


Return to Visonic Alarm systems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest