powermax check hardware version

Forum about Visonic products like Powermax Plus and Powermax Pro

Moderators: Rene, Willem4ever

powermax check hardware version

Postby Tom.b » Tue Feb 21, 2012 11:33 am

Hello,

Ik want to buy the Powerlink2 module. But i read on this forum that this only works with a hardware version 6 or higher on the powermax pro.
How can i check what hardware version my powermax is running?

Thanks in advanced,
Tom
Tom.b
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 11
Joined: August 2010

Re: powermax check hardware version

Postby Tom.b » Wed Feb 22, 2012 12:47 pm

Looks like my powermax is the old version.

I can search for the old Powermax Pro module or choose for the Vera solution:


http://www.zwaveproducts.com/Zwave-Cont ... teway.html
in combination with
http://code.mios.com/trac/mios_visonic-powermax#

Does someone has erxperience with the Vera in combination with the powermax pro alarm?

What should be the best option to choose? powermax pro or the vera?

Thanks.
Tom.b
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 11
Joined: August 2010


Return to Visonic Alarm systems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest