Buienradar plugin

Buienradar monitor HS3 plugin van Labium (Dutch allowed forum)

Moderator: labium

Re: Buienradar plugin

Postby paul007 » Sun Mar 12, 2017 8:50 am

Ik heb de plugin geinstaleerd in hs3. Als ik onder de configuratie een locatie invul en druk dan op save slaat hij de locatie niet op het vak blijft namelijk leeg. Ik had al eens geprobeerd een andere stad in te vullen, maar ook handmatig de coördinaten maar niets helpt. In het log bestand is er ook niets te zien. Zie ik misschien iets over het hoofd?
paul007
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 3
Joined: September 2013

Re: Buienradar plugin

Postby stefxx » Mon Mar 13, 2017 7:27 pm

Al weer even geleden dat ik hier naar gekeken heb. Volgens mij moet je alle velden invullen anders slaat hij het idd niet op. Beste is als je een adres (straat, nummer, stad, land) invult en dan op coordinates drukt. Daarna save. Dat zou moeten werken.
User avatar
stefxx
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 647
Joined: September 2008
Location: Netherlands

Previous

Return to Homeseer Buienradar monitor HS3 plugin

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest