Buienradar plugin

Buienradar monitor HS3 plugin van Labium (Dutch allowed forum)

Moderator: labium

Re: Buienradar plugin

Postby stefxx » Mon Jun 15, 2015 8:47 am

Ja, die debug is een foutje. Is al opgelost, moet je even opnieuw versie 13 vanuit de HomeSeer updater installeren (sorry, was te lui om de versie op te hogen).

En je kunt zeker wel minder dan 1mm opgeven. Bijv. 0,25 werkt gewoon.
User avatar
stefxx
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 647
Joined: September 2008
Location: Netherlands

Re: Buienradar plugin

Postby bartbakels » Mon Jun 15, 2015 8:56 am

Stef,

Ik heb geupdate viua de updater, nu en nu zijn de meldingen volgens mij weg. Blijft echter het issue dat ik geen minimum van kjleiner dan 1 kan opgeven. Als ik 0,25 invul blijft het veld leeg na een submit. En kan de trigger ook niet inklappen. Als ik 0.25 invul wordt dit 25mm....


MVG

Bart
Software: HS3, HStouch, Plugwise , BLBackup, BLLatestImage, Zwave, JowiHUE, PHlocation, Netcam, Harmony Plugin, ThinkingCleaner, HSPhone, Eneco Toon Script, Pushover, Visonic Powermax LV Interface

(ON ESXI )on NUC
bartbakels
Member
Member
 
Posts: 499
Joined: May 2011

Re: Buienradar plugin

Postby stefxx » Mon Jun 15, 2015 9:04 am

Bij mij werkt het wel... Het kan zijn dat je - afhankelijk van de regionale settings bijv. - een punt moet gebruiken ipv een komma. Kun je dat eens proberen?
User avatar
stefxx
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 647
Joined: September 2008
Location: Netherlands

Re: Buienradar plugin

Postby stefxx » Mon Jun 15, 2015 9:09 am

Oeps, ik zie dat je al een punt en een komma geprobeerd hebt... ik heb even geen idee... zoals gezegd werkt het bij mij wel :?
Attachments
buienradar.png
buienradar.png (12.28 KiB) Viewed 7795 times
User avatar
stefxx
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 647
Joined: September 2008
Location: Netherlands

Re: Buienradar plugin

Postby bartbakels » Mon Jun 15, 2015 10:21 am

Stef,

Ik krijg het toch niet voor elkaar. Kan hem wel op 0 zetten.. maar 0,25 accepteerd hij dus niet, en 0.25 wordt 25.

Ook al nieuwe events aangemaakt, zelfde issue.

regional settings is , scheidingsteken en . 1000 tal scheiding.

MVG

Bart
Software: HS3, HStouch, Plugwise , BLBackup, BLLatestImage, Zwave, JowiHUE, PHlocation, Netcam, Harmony Plugin, ThinkingCleaner, HSPhone, Eneco Toon Script, Pushover, Visonic Powermax LV Interface

(ON ESXI )on NUC
bartbakels
Member
Member
 
Posts: 499
Joined: May 2011

Re: Buienradar plugin

Postby stefxx » Mon Jun 15, 2015 10:23 am

Ik zal vanavond nog eens kijken...
User avatar
stefxx
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 647
Joined: September 2008
Location: Netherlands

Re: Buienradar plugin

Postby stefxx » Mon Jun 15, 2015 11:37 am

Welke browser gebruik je? Welke versie?
User avatar
stefxx
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 647
Joined: September 2008
Location: Netherlands

Re: Buienradar plugin

Postby stefxx » Mon Jun 15, 2015 11:45 am

Ik zie het al, ik kan het reproduceren in Firefox...

Moet ik even kijken wat ik daar aan kan doen. Voor nu graag een andere browser gebruiken, Internet Explorer werkt sowieso wel.
User avatar
stefxx
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 647
Joined: September 2008
Location: Netherlands

Re: Buienradar plugin

Postby bartbakels » Mon Jun 15, 2015 12:04 pm

Stef

Idd via via IE geprobeert en nu werkt het wel

Mvg
Software: HS3, HStouch, Plugwise , BLBackup, BLLatestImage, Zwave, JowiHUE, PHlocation, Netcam, Harmony Plugin, ThinkingCleaner, HSPhone, Eneco Toon Script, Pushover, Visonic Powermax LV Interface

(ON ESXI )on NUC
bartbakels
Member
Member
 
Posts: 499
Joined: May 2011

Re: Buienradar plugin

Postby stefxx » Mon Jun 15, 2015 3:22 pm

Versie 14 staat in de updater, die zou het probleem moeten verhelpen. Thx!
User avatar
stefxx
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 647
Joined: September 2008
Location: Netherlands

Re: Buienradar plugin

Postby bartbakels » Wed Jun 17, 2015 8:23 am

Stef,

Het werkt nu inderdaad thanks

bart
Software: HS3, HStouch, Plugwise , BLBackup, BLLatestImage, Zwave, JowiHUE, PHlocation, Netcam, Harmony Plugin, ThinkingCleaner, HSPhone, Eneco Toon Script, Pushover, Visonic Powermax LV Interface

(ON ESXI )on NUC
bartbakels
Member
Member
 
Posts: 499
Joined: May 2011

Re: Buienradar plugin

Postby stefxx » Sun Jul 26, 2015 1:07 pm

Sinds vanmorgen staat versie 16 in de updater. Wijzigingen sinds v14:

Fixed: Plugin crashing after changing system region or date/time format
Improved: Exception handling on data received
Changes Improved: Script parameter PRECIP_XXYY now rounds (down) to a valid 5 minute time
New: Script parameter PRECIP_NOW added
New: PrecipitationFirstStop added, as script function and replacement variable in precipitation device
Fixed: DeviceImage z-order

Veel plezier ermee!
User avatar
stefxx
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 647
Joined: September 2008
Location: Netherlands

Re: Buienradar plugin

Postby RdP » Tue Jul 28, 2015 4:31 pm

Thx Stefan...
Rien
User avatar
RdP
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 979
Joined: May 2006
Location: Netherlands

Re: Buienradar plugin

Postby esschenk » Tue Jul 28, 2015 4:58 pm

thanks


Ed
User avatar
esschenk
Member
Member
 
Posts: 421
Joined: February 2008
Location: Netherlands

Re: Buienradar plugin

Postby johnz » Sat Aug 01, 2015 7:09 pm

Zeer bedankt Stefan!
johnz
Member
Member
 
Posts: 140
Joined: May 2009
Location: Netherlands

PreviousNext

Return to Homeseer Buienradar monitor HS3 plugin

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest