Archos tablet available (well almost)

Forum to Introduce Home Automation Domotica related hardware here.....

Archos tablet available (well almost)

Postby Bastiaan » Wed Nov 04, 2009 10:25 pm

http://www.archos.com/?country=nl&lang=en

Looks like a nice HStouch device.
Bastiaan
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1248
Joined: May 2008
Location: Netherlands

Archos tablet available (well almost)

Postby TANE » Wed Nov 04, 2009 10:39 pm

looks good...
Two things that can be better.
capacitive screen instead of the resistive touch screen
SSD instead of the 1,8" HD

any price info?

<hr noshade size="1"><font size="1">Enver
Twitter http://twitter.com/Chak64%20My%20Domotica%20Log%20www.tane.nl/wp</font id="size1">
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Archos tablet available (well almost)

Postby Bastiaan » Wed Nov 04, 2009 10:59 pm

Click on the store button and you see: 499,99 euro

Agree with your remarks, the SSD is easy to swap but the screen....
If you look at the video it seems to react quite well to typing with fingers.

I have had a few 7"video recorder/players that we put on the side of Filmcamera's when we had little space. They have been around the world, in the desert, jungle and on boats and they still work well. They are sensitive but well build.
Bastiaan
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1248
Joined: May 2008
Location: Netherlands

Archos tablet available (well almost)

Postby TANE » Wed Nov 04, 2009 11:26 pm

Sounds good Bastiaan.
I will go for this device when.
Power consumption is low and Apple tablet is not that hot.

<hr noshade size="1"><font size="1">Enver
Twitter http://twitter.com/Chak64%20My%20Domotica%20Log%20www.tane.nl/wp</font id="size1">
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands


Return to Announcements & News Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron