Firmware 5.33.9

Forum about the Toon firmware, and its extensions

Moderators: marcelr, Toonz, TheHogNL, TerrorSource

Firmware 5.33.9

Postby whizzz63 » Sun Aug 30, 2020 12:10 pm

Is it safe to install?
5.33.9
whizzz63
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 38
Joined: February 2019

Re: Firmware 5.33.9

Postby Toonz » Sun Aug 30, 2020 12:30 pm

yes
member of the Toon Software Collective
User avatar
Toonz
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 1525
Joined: December 2016

Re: Firmware 5.33.9

Postby whizzz63 » Sun Aug 30, 2020 1:07 pm

Thanks! You know what's been changed?
whizzz63
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 38
Joined: February 2019

Re: Firmware 5.33.9

Postby timkoers » Wed Sep 02, 2020 1:20 pm

Did anyone notice the new 'Slim verwarmen' menu option? What does it do? On my Toon is just fails.
timkoers
Member
Member
 
Posts: 69
Joined: June 2018

Re: Firmware 5.33.9

Postby TheHogNL » Wed Sep 02, 2020 1:45 pm

timkoers wrote:Did anyone notice the new 'Slim verwarmen' menu option? What does it do? On my Toon is just fails.


It is for toon subscriptions only. It asks the servicecenter to calculate if lowering your thermostat setpoint from for example 21 to 19 degrees would spare you money.

As it is not working for rooted toons I am thinking of removing the app from the resource files for rooted toons. It will safe some memory for the toon1
Member of the Toon Software Collective
User avatar
TheHogNL
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 1621
Joined: August 2017

Re: Firmware 5.33.9

Postby TheHogNL » Wed Sep 02, 2020 1:53 pm

It was easier to remove that I anticipated :-)
Change in /qmf/qml/config/TenantSettings.json "appHeatingOverviewEnabled" to 'false'.

New update-rooted scripts fixes this already for you.
Member of the Toon Software Collective
User avatar
TheHogNL
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 1621
Joined: August 2017

Re: Firmware 5.33.9

Postby Nabson » Thu Sep 03, 2020 9:47 pm

I've updated my toon today to 5.33.9 but Toonstore remains empty now (it shows 0 apps in the Toonstore).

Did the update with the update script. Are you expecting the same? How should I solve this?
Nabson
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 3
Joined: September 2020

Re: Firmware 5.33.9

Postby TheHogNL » Fri Sep 04, 2020 7:19 am

Nabson wrote:I've updated my toon today to 5.33.9 but Toonstore remains empty now (it shows 0 apps in the Toonstore).

Did the update with the update script. Are you expecting the same? How should I solve this?


Can be temporarly internet issue on your side or the server. Does it work a hours later?
Member of the Toon Software Collective
User avatar
TheHogNL
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 1621
Joined: August 2017

Re: Firmware 5.33.9

Postby Nabson » Fri Sep 04, 2020 8:29 am

I did a check this morning, but still 0 apps in Toonstore.
Nabson
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 3
Joined: September 2020

Re: Firmware 5.33.9

Postby Toonz » Fri Sep 04, 2020 10:04 am

Nabson wrote:I did a check this morning, but still 0 apps in Toonstore.

Can happen when the catalog file cannot be retrieved from github (either because of internet issues at your end or a service interruption at github).
Have you tried to manually refresh the ToonStore catalog (refresh button next to the Instellingen button)?
Should be working fine now.
member of the Toon Software Collective
User avatar
Toonz
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 1525
Joined: December 2016

Re: Firmware 5.33.9

Postby TheHogNL » Fri Sep 04, 2020 11:29 am

Nabson wrote:I did a check this morning, but still 0 apps in Toonstore.

Did you try a reboot?
Member of the Toon Software Collective
User avatar
TheHogNL
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 1621
Joined: August 2017

Re: Firmware 5.33.9

Postby TheHogNL » Fri Sep 04, 2020 3:53 pm

Should work now. The xml list file for toonstore had an error after a new version for the PostNL app was added yesterday.
Member of the Toon Software Collective
User avatar
TheHogNL
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 1621
Joined: August 2017

Re: Firmware 5.33.9

Postby Nabson » Fri Sep 04, 2020 6:14 pm

It’s working again (without reboot). Thanks all!
Nabson
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 3
Joined: September 2020


Return to Toon Firmware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest