Door Camera

If you don't know where to post, post here.

Moderators: marcelr, TheHogNL, TerrorSource, Toonz

Re: Door Camera

Postby oepi-loepi » Thu Sep 26, 2019 7:04 pm

Inderdaad kan het zijn dat eerst een seconde nog een oud beeld wordt weergegeven uit de . Daarna zal het beeld worden weergegeven vanuit de url van de camera (elke seconde een udate van een frame). Direct en zonder eerst het frame op te slaan op de Toon. Ik weet niet waar dat ene beeld vandaan komt moet ik heel eerlijk bekennen. Ik weet wel dat mocht er iets ergens geprogrammeerd worden om een cache te clearen dit dan in de DoorcamFullScreen.qml, onHidden procedure zal moeten. Voor mij is dat eerste frame niet een probleem en vanwege de stabiliteit zou ik niet teveel veranderen aan de app. Overigens laat ik Domotics ook het eerste frame en de eerste 10 seconden beeld pushen naar Telegram.
oepi-loepi
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 13
Joined: February 2019

Re: Door Camera

Postby oepi-loepi » Fri Sep 27, 2019 5:10 pm

Found it,

In DoorcamFullScreen.qml in procedure onHidden, paste the following lines just before this.close():

app.doorcamImage1Source = "drawables/connect.jpg";
app.doorcamImage2Source = "drawables/connect.jpg";
oepi-loepi
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 13
Joined: February 2019

Previous

Return to Toon miscellaneous

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest