webbuilder

Forum about Domotica Home Automation for dummies, is only for the real beginner questions.

Moderator: TANE

webbuilder

Postby Ruud » Mon Jan 05, 2009 8:04 pm

Chak,
Ik ben bezig met webbuilder van jhon00.
Maar loop vast op " It is assumed you know how to call a standard Homeseer webpage in a web browser." en dat weet ik niet[V]
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 840
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)

webbuilder

Postby TANE » Mon Jan 05, 2009 8:57 pm

http://<Homeseer IP >/buildpage.ash?val=paginanaam
Homeseer IP:Ip nummer van je homeseer
paginanaam:paginanam van de pagina die je hebt gebouwd.
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

webbuilder

Postby Ruud » Wed Jan 07, 2009 11:29 am

Chak om te schakelen in webbuilder moet dat zo?
werkt trouwens nog niet
gr Ruud


Column2Section1-1Left=Spot Lights
Column2Section1-1Right=ButtonDevice On,<font color="red">b1</font id="red">=on||80%,<font color="red">b1</font id="red">=ddim=80%||60%,<font color="red">b1</font id="red">=ddim=60%||40%,<font color="red">b1</font id="red">=ddim=40%||20%,b1=ddim=20%|| Off ,b1=off
Column2Section1-1RightExtra=DeviceB1
Column2Section1-1Height=

Column2Section1-2Left=Uplighters
Column2Section1-2Right=ButtonDevice On ,your_device=on||80%,your_device=ddim=80%||60%,your_device=ddim=60%||40%,your_device=ddim=40%||20%,your_device=ddim=20%|| Off ,your_device=off
Column2Section1-2RightExtra=DeviceD2
Column2Section1-2Height=
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 840
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)

webbuilder

Postby Herbus » Wed Jan 07, 2009 5:12 pm

Ik met hetzelfde geworsteld. In de manual staat dat je de locatie + devicenaam moet ingeven. Dus bijvoorbeeld: huiskamer schemerlamp

In jouw voorbeeld:

Column2Section1-2Left=Schemerlamp
Column2Section1-2Right=ButtonDevice On ,huiskamer schemerlamp=on||80%,huiskamer schemerlamp=ddim=80%||60%,huiskamer schemerlamp=ddim=60%||40%,huiskamer schemerlamp=ddim=40%||20%,huiskamer schemerlamp=ddim=20%|| Off ,huiskamer schemerlamp=off
Column2Section1-2RightExtra=DeviceD2
Column2Section1-2Height=

Dan werkt het bij mij wel.

Succes.

Jos
Herbus
Member
Member
 
Posts: 359
Joined: March 2006
Location: Netherlands

webbuilder

Postby Ruud » Wed Jan 07, 2009 8:32 pm

Jos bedankt voor de tip, het werkt!!
Is deze pagina alleen met notepad te maken of zijn er nog andere tools?

gr Ruud
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 840
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)

webbuilder

Postby Herbus » Wed Jan 07, 2009 8:56 pm

Ruud,
Ik edit de file gewoon met notepad. File dubbelklikken en editten. Werkt voor mij goed genoeg.
Ik heb inmiddels de BBCWeather plugin geinstalleerd waardoor de meteo gegevens binnenkomen. Werkt prima.
Ook RFXCom detectoren (RFXsensor en Oregon) zijn prima zichtbaar.
Ik vind het een heel gepuzzel maar uiteindelijk werkt het.
Grz.
Jos
Herbus
Member
Member
 
Posts: 359
Joined: March 2006
Location: Netherlands


Return to Domotica for Dummies Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests