fritzbox plugin laat homeseer afsluiten

Alles m.b.t. de Fritzbox plugin van Robert Hekkers overgenomen door Rien du Pre(DUTCH forum)

Moderator: RdP

fritzbox plugin laat homeseer afsluiten

Postby ralhop » Fri Jul 05, 2013 2:28 pm

bij het installeren van de laatste versie en het weeropnieuw opstarten van HS loopt alles vast en sluit homeseer zich af en krijg onderstaand error bericht.

05.07.2013 14:13:46
Der Index war außerhalb des Arraybereichs.
HomeSeer version: 2.5.0.80
Source: HSPI_FBF
Target: System.String AccessMethod()
Stack trace:
bei HSPI_FBF.FritzBox.AccessMethod()
bei HSPI_FBF.FritzBox.GetPrefixes()
bei HSPI_FBF.FritzBox..ctor(String IP, String password)
bei HSPI_FBF.HSPI.GetFBInfo()
bei System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)
bei System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
bei System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()

Please specify what you were doing at the time of this error:


in het log krijg ik de volgende fout meldingen:

05.07.2013 14:24:51 - Error - Class not found in plugin DLL: HSPI_FBFprobleem.dll Class: HSPI_FBFPROBLEEM.HSPI

05.07.2013 14:24:53 - Error - Unable to access plugin: HSPI_FBFprobleem.dll, try reinstalling plug-in


ik heb de vorige versie 1.01.0 proberen terug te zetten met het zelfde resultaat.
kann iemand mij helpen??
Ralph
ralhop
Member
Member
 
Posts: 99
Joined: May 2009
Location: Germany

Re: fritzbox plugin laat homeseer afsluiten

Postby Digit » Fri Jul 05, 2013 7:21 pm

Als je zoekt op accessmethod op het forum kom je wat dingen tegen, misschien heb je daar wat aan.
User avatar
Digit
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 3388
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Re: fritzbox plugin laat homeseer afsluiten

Postby raymonvdm » Mon Sep 09, 2013 6:10 pm

I`ve used the plugin for some time but i`m having the same error after installing "Windows Updates" for now i disabled the plugin and HS is stable again.
Running HS3PRO on PC with Z-Wave / OpenTherm / Plugwise / RFXcom / MQTT / XAP400 / Logitech Media Server and Squeezelite on PI`s
raymonvdm
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1153
Joined: December 2011

Re: fritzbox plugin laat homeseer afsluiten

Postby Digit » Mon Sep 09, 2013 6:36 pm

I think this is totally different from the first post.

Did those updates change anything in the firewall perhaps?
Do a low-level check to see if you can still connect to your Fritz box port 1012.

Further: not much info that could help me to be helpful.
I doubt it's exactly the same error as above; maybe you mean that the result is the same.
But then I'd say: "less stable" is not the same as "always crashes @ startup", as is the case in the first post AFAIK.

So now what should I think? I don't know.
User avatar
Digit
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 3388
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Re: fritzbox plugin laat homeseer afsluiten

Postby Ruud » Thu Sep 19, 2013 5:34 pm

Hoi Robert,
Ik heb dit ook al enige tijd.
Weet niet waarom, enige is de plugin niet gebruiken. En dat is niet de bedoeling. :-(
Ik kan ook verder niets , debug gaat ook niet
gr Ruuf

19-9-2013 15:13:26
De onderliggende verbinding is gesloten: De verbinding is onverwachts afgesloten.
HomeSeer version: 2.5.0.80
Source: System
Target: Byte[] UploadDataInternal(System.Uri, System.String, Byte[], System.Net.WebRequest ByRef)
Stack trace:
bij System.Net.WebClient.UploadDataInternal(Uri address, String method, Byte[] data, WebRequest& request)
bij System.Net.WebClient.UploadData(Uri address, String method, Byte[] data)
bij System.Net.WebClient.UploadData(String address, String method, Byte[] data)
bij HSPI_FBF.FritzBox.GetFirmWare()
bij HSPI_FBF.FritzBox..ctor(String IP, String password)
bij HSPI_FBF.HSPI.GetFBInfo()
bij System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)
bij System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
bij System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()

Please specify what you were doing at the time of this error:
Ruud (rualblas)
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 847
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)

Re: fritzbox plugin laat homeseer afsluiten

Postby Digit » Thu Sep 19, 2013 5:49 pm

Ik zou het niet weten. Als ik tijd heb zal ik het je vertellen, mits ik het hier kan reproduceren.
En daarvoor zal ik vast wel een firmware update moeten doen, waar ik momenteel geen andere reden voor heb dan problemen van anderen oplossen.
Daarom staat dat updaten ook niet echt hoog op het lijstje, want die is best lang eigenlijk.
En dan speelt "don't fix it when" ook nog mee i.v.m. de kans op een nieuw probleem erbij op de lijst.
User avatar
Digit
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 3388
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Re: fritzbox plugin laat homeseer afsluiten

Postby Ruud » Thu Sep 19, 2013 7:11 pm

Hoi Robert ,
Ik ga nog wel wat explorer versie oplos laten.
Als ik wat vindt laat ik het even weten .
Ruud (rualblas)
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 847
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)


Return to Homeseer Fritz!box Plugin Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron