PlugWise Plug-in 3.1 beschikbaar in HS updater

Forum over de plugwise plugin van Rene Klootwijk, nu in handen van Rien du Pre (DUTCH forum)

Moderators: Rene, RdP

Re: PlugWise Plug-in 3.1 beschikbaar in HS updater

Postby Wim2008 » Sun Dec 23, 2018 9:31 pm

De circles staan er al een tijd in en aanwezig in HS3 . De scan heb ik vorige week overgenomen van iemand en ingelezen in plugwise. Maar in HS3 niet te zien. Ik moet toch iets over het hoofd zien?

Wim
Wim2008
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 666
Joined: August 2009
Location: Eindhoven, Netherlands

Re: PlugWise Plug-in 3.1 beschikbaar in HS updater

Postby Akatar » Sun Dec 23, 2018 9:36 pm

Akatar wrote:
Wim2008 wrote:Als je een Scan heb ingelezen in Plugwise, hoe lang duurt het voordat je de Scan in HS3 ziet?
Of moet je iets wijzigen in HS3?
De gebruikte plug-in Plugwise in HS3 is versie 3.1.0.0

Wim


Zover ik weet: niet.

maw: komt niet in hs
Akatar
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1039
Joined: November 2007
Location: the netherlands

Re: PlugWise Plug-in 3.1 beschikbaar in HS updater

Postby Wim2008 » Sun Dec 23, 2018 9:48 pm

Sorry ik had het anders gelezen je antwoord. De scan komt dus niet in HS3.
ok.
Is het mogelijk om in de source van Plugwise een event met de scan te maken?
Wim2008
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 666
Joined: August 2009
Location: Eindhoven, Netherlands

Re: PlugWise Plug-in 3.1 beschikbaar in HS updater

Postby Akatar » Sun Dec 23, 2018 9:50 pm

ja, je kan een module koppelen

volgens mij is het met de plugwise PRO plugin wel mogelijk om de scan in hs te krijgen (of het was alleen de sense, dat kan ook)
de pro plugin werkt zonder de source software
Akatar
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1039
Joined: November 2007
Location: the netherlands

Re: PlugWise Plug-in 3.1 beschikbaar in HS updater

Postby Wim2008 » Sun Dec 23, 2018 9:58 pm

Wim2008
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 666
Joined: August 2009
Location: Eindhoven, Netherlands

Re: PlugWise Plug-in 3.1 beschikbaar in HS updater

Postby Wim2008 » Wed Jan 02, 2019 8:51 am

De beste wensen aan iedereen voor 2019.

Via de Plugwise support heb ik begrepen dat: Er wordt automatisch een parent aan een Scan toegewezen. Dit is vaak de dichtst bijzijnde Circle, of in iedere geval de circle met het beste contact.
Dit is niet handmatig te kiezen. Door het verplaatsen van de Scan of Circle kan het zijn dat de Scan een ander parent krijgt.

Ook was mijn Plugwise Source was niet werkend met de laatste versie. Nu is Source 2.40 geinstallerd en kan ik een Scan koppelen met een circle, die ik zelf kan kiezen. Dit kun je via de Source doen.
Helaas is dit niet in HS3 te zien of aan te sturen.

Wim
Wim2008
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 666
Joined: August 2009
Location: Eindhoven, Netherlands

Re: PlugWise Plug-in 3.1 beschikbaar in HS updater

Postby Edwin2008 » Tue May 14, 2019 5:21 pm

Wim2008 wrote:Ook was mijn Plugwise Source was niet werkend met de laatste versie. Nu is Source 2.40 geinstallerd en kan ik een Scan koppelen met een circle, die ik zelf kan kiezen. Dit kun je via de Source doen.
Helaas is dit niet in HS3 te zien of aan te sturen.
Wim

Jawel in het proces om over te stappen naar HS3 en toen vond ik jouw post. Dank!
Edwin
** edwin **
Edwin2008
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 706
Joined: November 2008
Location: Netherlands

Previous

Return to Homeseer Plugwise Plugin Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests