OV information app

Forum about forum-provided applications on Toon

Moderator: marcelr

OV information app

Postby atlantica » Thu Aug 23, 2018 11:05 am

Image

Image

Image

1.) First get the station id from http://api.9292.nl/0.1/locations?lang=nl-NL&q=eindhoven (Change eindhoven to your own search parameter).
2.) Copy the ID and enter this value in the 'Station / Halte' field under settings

Update:
Refresh button is now working
Attachments
ovinformationapp.zip
(26.88 KiB) Downloaded 3 times
Last edited by atlantica on Mon Aug 27, 2018 2:12 pm, edited 2 times in total.
Regards

David
atlantica
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 17
Joined: March 2018

Re: OV information app

Postby Toonz » Thu Aug 23, 2018 11:09 am

Hi good to see new apps, just a question, to what extent does this differ from the OV info in this app:
https://www.domoticaforum.eu/viewtopic. ... lte#p84325
Toonz
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 686
Joined: December 2016

Re: OV information app

Postby atlantica » Thu Aug 23, 2018 11:22 am

Toonz wrote:Hi good to see new apps, just a question, to what extent does this differ from the OV info in this app:
https://www.domoticaforum.eu/viewtopic. ... lte#p84325


Hi Toonz,

That app makes your toon very slow...
Regards

David
atlantica
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 17
Joined: March 2018

Re: OV information app

Postby Toonz » Thu Aug 23, 2018 12:02 pm

atlantica wrote:That app makes your toon very slow...

Ok, makes sense. Will give it a try :)
Toonz
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 686
Joined: December 2016

Re: OV information app

Postby Toonz » Thu Aug 23, 2018 12:45 pm

Is it finished from your point of view, in other words, do you want it to be included in the ToonStore?
Toonz
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 686
Joined: December 2016

Re: OV information app

Postby atlantica » Thu Aug 23, 2018 1:58 pm

Toonz wrote:Is it finished from your point of view, in other words, do you want it to be included in the ToonStore?


Maybe a bit later. The refresh button is not working right now. But when you open de app again from the main menu it is refreching the data...
Regards

David
atlantica
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 17
Joined: March 2018


Return to Toon Apps

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests