Energy numbers in Domoticz?

Everything about external control, apps, VNC, etc goes here.

Moderators: marcelr, TheHogNL, TerrorSource, Toonz

Energy numbers in Domoticz?

Postby anconakip » Mon Feb 25, 2019 2:32 pm

Hiw can i add the gas and electricmeters in Domiticz? now i only have all the temp numbers and settings. I have a rooted Toon. On the Toon it works perfectly.
anconakip
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 14
Joined: February 2019

Re: Energy numbers in Domoticz?

Postby mAiden » Mon Feb 25, 2019 4:36 pm

anconakip wrote:Hiw can i add the gas and electricmeters in Domiticz? now i only have all the temp numbers and settings. I have a rooted Toon. On the Toon it works perfectly.


Read this topic through, here it has been discussed before.
mAiden
Member
Member
 
Posts: 167
Joined: July 2017

Re: Energy numbers in Domoticz?

Postby anconakip » Tue Mar 05, 2019 11:10 am

i tried that. But still get an error:

Status: dzVents: Error (2.4.15): -=# P1 Toon #=-: /home/pi/domoticz/scripts/lua/JSON.lua:660: html passed to JSON:decode(): <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>

someone who know how to fix this?
anconakip
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 14
Joined: February 2019

Re: Energy numbers in Domoticz?

Postby mAiden » Tue Mar 05, 2019 1:44 pm

anconakip wrote:i tried that. But still get an error:

Status: dzVents: Error (2.4.15): -=# P1 Toon #=-: /home/pi/domoticz/scripts/lua/JSON.lua:660: html passed to JSON:decode(): <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>

someone who know how to fix this?


You will have to search for the exact full path of JSON.lua. You have to fill that in (Where now : /home/pi/domoticz/scripts/lua/JSON.lua state), so Domoticz can find the file.
mAiden
Member
Member
 
Posts: 167
Joined: July 2017

Re: Energy numbers in Domoticz?

Postby anconakip » Wed Mar 06, 2019 8:06 am

mAiden wrote:
anconakip wrote:i tried that. But still get an error:

Status: dzVents: Error (2.4.15): -=# P1 Toon #=-: /home/pi/domoticz/scripts/lua/JSON.lua:660: html passed to JSON:decode(): <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>

someone who know how to fix this?


You will have to search for the exact full path of JSON.lua. You have to fill that in (Where now : /home/pi/domoticz/scripts/lua/JSON.lua state), so Domoticz can find the file.


I have looked for the right full path, and that is correct. So what next?
anconakip
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 14
Joined: February 2019


Return to Toon external control

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron