Philips hue koppelen aan Toon 2 ?

If your (rooted) Toon doesn't do what it's supposed to, post here. Dutch allowed / Posten in 't Nederlands toegestaan.

Moderators: marcelr, TheHogNL, Toonz

Post Reply
BakkerNL
Starting Member
Starting Member
Posts: 8
Joined: Sun Oct 02, 2022 8:40 pm
Location: Groningen

Philips hue koppelen aan Toon 2 ?

Post by BakkerNL »

Goedenmorgen
Is het mogelijk dat ik net als de normale toon de Philips hue lampen kan gaan bedienen via de rooted toon 2 ?

Ben al 2 dagen bezig en aan het zoeken maar kan niet 1 2 3 iets vinden hoe en of dit mogelijk is.

Als iemand mij wegwijs kan helpen zal ik dat enorm waarderen.

Mvg,
BakkerNL
oepi-loepi
Advanced Member
Advanced Member
Posts: 505
Joined: Sat Feb 09, 2019 7:18 pm

Re: Philips hue koppelen aan Toon 2 ?

Post by oepi-loepi »

Ja hoor, dat kan gewoon net als de ongeroote toon. Slimme stekkers (zwave plus zoals Fibaro) ook trouwens
BakkerNL
Starting Member
Starting Member
Posts: 8
Joined: Sun Oct 02, 2022 8:40 pm
Location: Groningen

Re: Philips hue koppelen aan Toon 2 ?

Post by BakkerNL »

Gevonden 🙈
Post Reply

Return to “Toon issues and support (Nederlands toegestaan)”