Toon terugzetten naar standaard instellingen

If your (rooted) Toon doesn't do what it's supposed to, post here. Dutch allowed / Posten in 't Nederlands toegestaan.

Moderators: marcelr, TheHogNL, Toonz

Post Reply
yjb
Member
Member
Posts: 209
Joined: Fri Apr 17, 2009 1:15 pm
Location: Venhuizen, Netherlands

Toon terugzetten naar standaard instellingen

Post by yjb »

Ik heb een Toon1 en een Toon2 (beide geroot) die overbodig zijn geworden (aanschaf warmtepomp).

Voordat ik ze verkoop wil ik ze terugzetten naar standaard instellingen en de gegevens wissen (zonder het rooten aan te tasten).

Hoe doe ik dat?
TheHogNL
Forum Moderator
Forum Moderator
Posts: 2112
Joined: Sun Aug 20, 2017 8:53 pm

Re: Toon terugzetten naar standaard instellingen

Post by TheHogNL »

Gewoon factory reset in het menu (rooten blijft)
Member of the Toon Software Collective
yjb
Member
Member
Posts: 209
Joined: Fri Apr 17, 2009 1:15 pm
Location: Venhuizen, Netherlands

Re: Toon terugzetten naar standaard instellingen

Post by yjb »

Dank je wel voor het snelle antwoord!
Post Reply

Return to “Toon issues and support (Nederlands toegestaan)”