esx 4.1

Homeseer Forum in het Nederlands (DUTCH forum)

Moderator: Ruud

esx 4.1

Postby Willem4ever » Tue Jun 19, 2012 10:36 am

Hi, Anyone using homeseer with an aeon-labs zwave stick version 2 and USB passthru (available in ESX 4.1) The device appears in the device manager but HS cannot initialize it. I'm using Windows 2003 in 32 bit mode.
User avatar
Willem4ever
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 804
Joined: October 2006
Location: Uithoorn / Netherlands

Postby Rene » Tue Jun 19, 2012 12:02 pm

I am using almost the same setup but without passthrough. I connect to my usb interfaces (including the Aeon stick) via the network using a Belkin network usb hub.
User avatar
Rene
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1689
Joined: October 2008
Location: Netherlands

Re: esx 4.1

Postby Willem4ever » Tue Jun 19, 2012 12:09 pm

i was using a digi USB hub but it crashed my HS all the time (after a couple of days) -
User avatar
Willem4ever
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 804
Joined: October 2006
Location: Uithoorn / Netherlands

Re: esx 4.1

Postby sheijden » Sun Jul 29, 2012 11:45 am

Hi,

I'm using ESXi5 and just connecting the usb device to the VM (not-passthrough). I've used it for over 6 months, hasn't failed once.

USB device support is a lot more stable in ESXi 5 than 4.1.

GRtz,

Sander
sheijden
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 2
Joined: December 2011


Return to Homeseer algemeen Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests